Mere end 15 års erfaring med varmepumper

Bliv ringet op klik her (+45) 2060 7620

Rostvedvej 6, Rostved, 8410 Rønde

Om SB Service

Liste over VE-virksomheder | Energistyrelsen

SB Service VE godkendes

Mandag den 26.10.2020 bestod Søren Bruun VE-godkendelsen fra Energistyrelsen. Godkendelsen betyder, at SB Service kan udføre energiforbedrende installationer, som der er søgt tilskud til hos Energistyrelsen.

Godkendelsen udstedes af Energistyrelsen og er en godkendelsesordning fra 2013 for virksomheder, der monterer små vedvarende energianlæg (VE-godkendelsesbekendtgørelsen).

Som godkendt VE-montørvirksomhed skal virksomheden sørge for at overholde en række forpligtelser heriblandt at de faglige kvalifikationer ajourføres løbende hos virksomhedens VE-uddannede medarbejdere samt udførende medarbejdere.

Fra køl til varme

Søren Bruun etablerede SB Service i år 2000 med henblik på at servicere transportale køleanlæg fx kølecontainere.

I 2002 blev firmaet forhandlere af Fujitsu varmepumper og siden da har fokus tiltagende været på luft/luft og luft/vand varmepumper til private og erhverv.

Firmaet udvider – en lille smule

Helle Bruun er nu gået fuld tid i firmaet og står hovedsageligt for Effektrens og servicegennemgang af luft/luft varmepumper, men installerer dem også efter endt certificering.

SB-service har specialiseret sig inden for følgende områder:

Varmepumper

  • Luft til luft
  • Luft til vand
  • Montering
  • Vejledning, vedligehold og service
  • Fjernkontrol

Køle/fryse containere

  • Vejledning og rådgivning ved køb/leje
  • Vedligeholdelse, eftersyn, fejlsøgning
  • Overvågning

Billede af Søren og Helle

Luft-til-luft varmepumper, luft-til-vand varmepumper og effektrens

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumpe kan være det miljøvenlige og økonomiske alternativ til varmekilde i mange tilfælde; helårshus, sommerhus, mandskabsvogn, garage, værk-sted, kælder osv. ...

Læs mere

Luft til vand varmepumper

En luft/vand varmepumpe er den perfekte erstatning til dit olie- eller pillefyr. Den fylder mindre og tilsluttes det eksisterende system – der er intet besvær for dig, og investeringen er hurtigt tjent hjem. ...

Læs mere

Effektrens

Luft/luft varmepumpen er én af de mest klimavenlige varmekilder i dag. Med god vedligehold og service forbliver den effektiv i mange år. ...

Læs mere
SB-Service