Mere end 15 års erfaring med varmepumper

Bliv ringet op klik her (+45) 2060 7620

Rostvedvej 6, Rostved, 8410 Rønde

Effektrens

Rens og vedligehold af din luft/luft varmepumpe

Det er vigtigt at holde varmepumpen ren og støvfri for at beholde den gode effekt. 

Du kan (og bør) selv rense filtrene i varmepumpen, som kan tages ud uden brug af værktøj. Hyppigheden afhænger af mange ting, men har du eksempelvis husdyr, bør du kigge filtrene efter hver 2. uge. Hvert hjem er forskelligt, så prøv dig frem.

Der er dog også dele af varmepumpen, som man ikke selv kan komme til. Derfor er det en god idé at få en professionel rensning en gang i mellem. SB-Service tilbyder som et af de eneste certificerede firmaer i Danmark rens af luft/luft varmepumper.

En EFFEKTRENS giver:

  • Bedre indeklima
  • Bedre varmefordeling
  • Lavere el-regning
  • Reducerer brandfare
  • Forlænger varmepumpens levetid

Se i videoen herunder, hvordan en Effektrens fra SB-Service foregår. For en god ordens skyld skal vi lige skrive, at videoen er gjort hurtigere i redigeringen.

“Det er fantastisk at se hvordan min varmepumpe bliver rengjort. Helle går helt i dybden – varmepumpen bliver skilt ad, og hver del bliver rengjort. Jeg kan virkelig anbefale at Helle kommer forbi, hvis din varmepumpe skal holde i mange år. Desuden sparer du på el-regningen, fordi pumpen bliver mere effektiv.”

– Pia Guri Breinen, Fjellerup.


Vi har 2 varmepumper og vil gerne sikre, at de virker optimalt. Derfor valgte vi at bestille Effektrens hos SB-Service. Effektiv, grundig, imødekommende og informativ service hele vejen igennem. Vores varmepumper ikke været så pæne siden de var nye.  Dyrt? – Bestemt ikke, når man tænker på at ALT bliver renset og efterset. Jeg er sikker på at det på den lange bane er dyrere at undlade vedligeholdelse/rensning. Nye pumper koster trods alt en del mere.

Det bliver bestemt ikke sidste gang vi booker SB Service Effektrens til at udføre opgaven.

– Elin Ninna Nielsen fra Pindstrup

SB-Service